petrasperspektiv

Alla inlägg den 25 april 2010

Av petrasperspektiv - 25 april 2010 21:27

Då var första besöket på "stora" golfbanan avklarat. Jag kan meddela att det gick ganska bra. Puttarna var bedrövliga, många kantrullare, men det där fixar till sig vad det lider. Lånedrivern funkade bra. Men, det bästa av allt var att jag och maken var sams och trevliga mot varandra även efter rundan. Det händer verkligen inte för ofta. Den enda som gjorde något aggressivt idag var jag när jag sparkade iväg bollen, hårt, när den inte gick i hålet. Men då var jag kissnödig och tanken på det överfyllda utedasset kan ju göra vem som helst aggressiv.


Imorgon är det måndag och idag har jag återigen strukturerat upp jobbtillvaron med hjälp av en gigantisk att-göra-lista. Nu ska jag bara komma ihåg att titta på den.


På tisdag ska jag se särskolans show på Bokelund. Som jag längtar tills dess!

Av petrasperspektiv - 25 april 2010 15:14

...hur mycket solen och jag hör ihop. Jag älskar att ligga och lapa sol. Jag känner hur jag fyller på med energi. I löööve it.

Nu ska jag snabba mig ut igen så jag får lite sol till innan det är dags att laga middag.

Hej svejs!

Av petrasperspektiv - 25 april 2010 10:24

Nu ska jag ta mig an en hög med läsning. Jag hade tänkt att jobba med klassbildningen inför höstterminen men jag glömde att servern inte följer med datorn. Småtrögt. I know.


Jag har lite svårt att koncentrera mig för dottern sitter och tittar i fotoalbum samtidigt och när hon ger ifrån sig kommentarer, fniss och andra ljud så är det ju helt omöjligt att nonchalera. Då måste jag också titta och så läser jag inte. Men jag hinner nog det jag ska. Och om jag inte gör det så är det ju inte så att världen rasar samman.


Andra människor är ute och arbetar i trädgården såna här dagar. Andra människor har en massa trädgårdsarbete att utföra men eftersom jag är trädgårdsanalfabet så ser jag inte riktigt vad som behöver göras. OM jag skulle se något så ser jag samtidigt att det är makens uppgift. I min värld använder man trädgården till att spela fotboll i, alltså behöver den inte vara särskilt vacker. I min värld solar man på altanen när det är fint väder, inte ligger med ändan i vädret och rensar ogräs, då blir man ju inte solbränd i ansiktet. Så nu tar jag mina papper och går ut på altanen, tittar ut över trädgården, finner att inget behöver göras och sedan läser och solar jag. Det låter väl bra?

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards