petrasperspektiv

Alla inlägg den 8 april 2010

Av petrasperspektiv - 8 april 2010 19:57

Imorgon ska jag ha minipåsklov. Jag och dottern far till Helsingör och Helsingborg en sväng. Det ska bli kul. Förmodligen kostsamt också. Suck...


Idag har varit en rolig dag. På eftermiddagen blev vi lätt oseriösa och skrattade åt, så gott som, allting. Roligt. Jag älskar när det blir så. Det händer ju inte varje dag och tur är väl det för då hade det nog blivit jobbigt.


Efter jobbet hämtade jag dottern och sen for vi till Karlshamn. Där köpte vi ett nytt möblemang till altanen. Det blev ju lite fix och trix att få in allt i bilen. Gallret åkte väck och det ligger numera i uterummet för jag slarvade bort någon piddeluttgrej som behövs. Maken kommer att grymta...

Jag är i alla fall sjukt imponerad av att alla grejerna OCH sonen, som skulle hämtas i Karlshamn, fick plats. Ett tag övervägde jag att köpa en tågbiljett och sätta honom där istället men nu löste det ju sig ändå.

Flytet höll i sig för precis när jag hoppade ur bilen hemma ringde min mobil. Alltså pratade jag i telefon medan barnen släpade in de stora och tunga möblepaketen. Vi snackar tajming;-)


Nu har jag skickat iväg ett antal mejl som jag har glömt att skicka hela dagen. Ett av dem gäller en kompetensutvecklingsdag för alla lärare i kommunen i augusti. Jag tror den kommer att bli grymt bra!!!


Idag åt jag lasagne på Coffee House på lunchen. Klockan ett ungefär. Jag är fortfarande mätt. Fatta då hur mätt jag var klockan två...

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards