petrasperspektiv

Alla inlägg den 9 april 2010

Av petrasperspektiv - 9 april 2010 22:08

Dottern är vid Slottslängorna med kompisar. Det är visst något med musik där. Jag kommer ihåg orden band, musik och ...nej. sen kommer jag inte ihåg mer. Jag uppmuntrade henne att gå dit även om hon var trött efter dagens shoppande. Klart hon skulle gå, det kunde ju bli kul  sa jag och glömde för ett ögonblick bort att jag är en hönsmamma och absolut inte kommer att kunna gå och lägga mig förrän ungen är hemma.

Hmmm, orutinerat Petra...


Sonen och kompisen sitter vid datorn. Jag har uppmuntrat dem att bädda åt kompisen men svaren jag får på det kvalar inte in i "långa-och intelligenta-svar-klubben".


Maken ligger i soffan, och hostar. Skitjobbig. Inatt är det HAN som ligger på soffan.



Av petrasperspektiv - 9 april 2010 20:44

Jeeezez vad ont i fötterna jag har! Men nu sitter jag mätt och belåten med datorn i knät och fötterna på bordet.

Dagen började med att maken hostade som en galning vid tre i natt. Efter ett antal host var jag klarvaken. Efter ytterligare ett tag gav jag upp, lämnade maken, tog täcke och kudde och la mig på soffan. Där tog det inte så lång tid innan jag somnade. Tjugo i sex la jag mig i sängen igen. Som hämnd snoozade jag 5 gånger innan jag masade mig upp:-)

Dottern och jag lämnade stan och for till Helsinborg, turade över till Helsingör, tillbaka igen, vidare till Väla och avslutade med IKEA. Konstigt att fötterna värker? Nej just det. Och då gav jag ändå upp klackastövlarna redan efter Helsingör...

Vi har aldrig avverkat IKEA så snabbt. Nu är det ju i och för sig inget riktigt IKEA i Helsingborg eftersom det är massor med saker som inte finns där men ändå. Jag stannade och slet till mig en matta ungefär som man tar en limpa bröd på Ica. Sedan sov dottern hela vägen hem...

En veckohandling med maken efter det och efterföljande gemensam matlagning och nu sitter jag alltså här. Om jag känner efter är jag dödstrött så jag låter bli att känna efter.

Nu ska jag bara läsa mina mejl innan jag tillåter mig att sjunka ner i soffan.

See you tomorrow! Då ska vi förresten se "Virus i bataljonen" i Karlskrona. Det var vår julklapp till föräldrarna och egna familjen. Imorgon är det alltså dags. Så kul!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards