petrasperspektiv

Alla inlägg den 13 april 2010

Av petrasperspektiv - 13 april 2010 19:30

Ligger i soffan. Mätt i magen. Lite vin uppdrucket. Kaffet likaså. Datorn i knät. Har precis kollat igen facebook och alla gratulationer jag fått. Skoj! Särskilt dem från mina goa elever.


Idag hade vi återigen en fantastisk lektion, jag och åttorna. De är så himla roliga att arbeta med. Vi diskuterar en massa saker och samtalen vi har ger verkligen alla något. Idag diskuterade vi bland annat pedofiler, vad som styr dem och om det finns något att göra åt dem. Vi hade ett riktigt bra samtal.


När jag kom hem idag fick jag order om att byta om till golfkläder. Med tanke på det superhärliga vädret var jag inte svårövertalad. Efter golfövningar vände vi hemåt igen. Tanken var att vi skulle äta ute men eftersom jag är som jag är och uppskattar mysbyxor och tända ljus vid köksbordet beställde vi hem mat istället. Det är en födelsedag helt i min smak.


Nu ska jag gå ner och fylla på vinglaset, om jag inte kan övertala någon att göra det åt mig, och sedan ska jag läsa ut Nattfåk. Återigen - vilken suverän bok.

Förresten kan jag berätta att nattfåk är en extrem vinterstorm som drar in över Öland på vintern. Fåken tar liv och barn ska inte vara ute. Helst ska ingen vara ute i fåken. Om den finns på riktigt vet jag inte. Någon annan som vet?




Av petrasperspektiv - 13 april 2010 07:47

Jaha då var man 40. När jag var 15 var övertygad om att det var meningslöst att ens leva när man var så gammal. Den åsikten har jag ändrat lite på.

Eftersom jag har haft lite åldersnoja de senaste två-tre åren tycker jag nog att jag är ganska klar med det. Att däremot tänka på att nästa jämna "hållplats" är 50, det får mig nästan att dura av. Usch, usch, usch... Men, när jag är där har jag förmodligen ändrat mig igen.


Dagen började med skönsång (inte) av familjen. Jag fick lite golfgrejer och ett halsband. Nice. Frukost på sängen fick jag inte för jag brukar tycka det är sjukt obekvämt att ligga i sängen och äta och det har familjen lärt sig nu. Eller orkade de inte göra någon frukost.


Nu ska jag strax på möte. Efter det har jag några lektioner och nya möten. Jag planerar i alla fall att gå hem några minuter tidigare idag. Det är ju inte precis så att jag i vanliga fall ens går hem när jag borde gå hem så därför tycker jag att jag kan göra det idag.


Någonting kommer att hända i eftermiddag det har jag förstått men jag vet inte vad. Spännande!



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards