petrasperspektiv

Alla inlägg den 19 april 2010

Av petrasperspektiv - 19 april 2010 20:33

Nyss hemkommen efter jobb och därefter styrelsemöte med facket. Det blev liiite oseriöst någonstans i mitten för då orkade jag inte koncentrera mig mera. Det blev inte bättre av att jag hade D bredvid mig. Han lurade mig till att prata hela tiden, trots att jag försökte vara ordentlig. Sen fick jag skulden när människan på min andra sida tyckte vi störde. Gnälligt och orättvist. Hmmm, är det så här eleverna har det?


Jag hörde att det finns synpunkter på att jag som rektor sitter i LF:s styrelse. Tror folk på fullt allvar att ens värderingar förändras och att man går in för att strunta i arbetsrätten när man blir rektor?! Korkat i så fall...Dessutom är det faktiskt valberedningen som väljer vilka som ska tillfrågas. Så är det.


Just nu läser jag Hypnotisören. Jisses vilken bok. Igår kväll var jag tvungen att sluta läsa för att den var så läskig. Usch. Märkligt nog vill jag inget hellre än att läsa vidare nu. Hur funkar man egentligen?


Idag jobbade jag och åttorna vidare på deras insändare. Jag tror den blir riktigt bra. De är superduktiga och riktigt ambitiösa i sitt skrivande. De vill skicka in den till en tidning så det ska jag försöka ordna. Jag tror minsann  jag lägger ut den här också.


Nu ska jag facebooka lite och hålla mig uppdaterad om vad som händer i vår lilla stad.

Tjingeling!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards