petrasperspektiv

Alla inlägg den 2 juni 2010

Av petrasperspektiv - 2 juni 2010 22:05

Vaknade imorse av att solen sken och himlen var blå. Härligt!


Varför är jag då på pissigt humör? Jo, jag känner mig sjukt stressad. På fredag är det studiedag och jag måste ha fått ihop "allt" innan dess. Dessutom känns det som om jag konstant går omkring och missar att göra saker. Är det något jag blir både frustrerad och ilsken av är när jag själv inte styr över mina göranden, vad som ska göras och när. Och när jag då lever i ett tillstånd där jag hela tiden löser akuta grejer då blir jag stressad.


Jag är en väldigt strukturerad människa. När jag pluggade var jag klar med uppgifterna veckor i förväg. Jag ville ha det så om något oförutsett skulle hända så att jag inte skulle behöva stressa. Just nu känns det som om jag inte kan strukturera utan allt bara far omkring. Både på jobbet och hemma.


Jag har försökt organisera städningen här hemma hundra gånger tror jag. Det faller varje gång. Nu ger jag upp. Jag plockar upp mina grejer. Resten av familjen får plocka upp sina. Men, ställer de inte upp och tar sitt ansvar tänker inte jag ta mitt heller. Inga skjutsar eller annan hjälp från mig. Ni märker vad tjurig jag är va?! Men det är faktiskt så att jag är uppgiven och det tar låååång tid innan jag blir det. Jag är rätt ilsken istället. Men, som sagt, jag orkar inte vara ilsken mer.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards