petrasperspektiv

Alla inlägg den 12 juni 2010

Av petrasperspektiv - 12 juni 2010 22:50

...mina fruktansvärda skoskav? Nej, trodde väl det. Jag tänker inte gå miste om en chans till sympatier så det är lika bra jag berättar. Idag spelade jag ju golf. När jag packade ut bagen ur kofferten fick jag syn på mina flashiga svart/rosa/silvriga golfskor. Jag bestämde snabbt att ta dem för det var så länge sedan jag använt dem. På hål fem började det kännas konstigt. På hål sex började det göra ont och på hål sju gjorde det riktigt ont. På hål åtta och nio haltade jag och det kändes verkligen inget vidare. När jag kom hem och tog av mig skor och strumpor såg jag att jag fått två jätteblåsor på stortårna och att dessa gått sönder. Amen ni fattar vad ont det gjorde! Det gör fortfarande ont.


Så där ja. Trodde ni ville veta;-)

Av petrasperspektiv - 12 juni 2010 19:27

Idag är jag pigg! Sov som en klubbad säl hela natten. Ja förutom när dottern smög in då. Då vaknade jag och yrade en massa och när hon sa att hon hade haft det bra trillade jag i min säng (låg på soffa innan) och föll i dvala igen. Vaknade vid sju och var helt utsövd. I like.


Lite senare var det dags för golf med J, K och M. Det gick bättre än väntat. Jag fick inte så mycket poäng men slagen var inte katastrofala och ibland fick jag till och med till riktiga slag. Bättre än väntat alltså. Rektorskapet för med sig längre dagar som för med sig mindre fritid som för med sig mindre golf. Men vänta bara tills jag oxå får lite fritid och övningstid. Då blir jag farlig:-)


For som ett spjut ner till stan för att hitta en klänning till skolavslutning och midsommar. In i affär 1, hittade nada. In i affär 2, hittade 4 klänningar varav en var helt okej. Den är knallig i färgen så jag behöver bättra på brännan lite. Hmmm, inte så lätt i detta vädret. Jag gjorde ett försök men det var så jobbigt att skifta mellan bikini och termobrallor att jag gav upp efter ett tag. Nu är solen framme nästan hela tiden men då har vinden vänt så vi har orkanvindar ute på altanen. Jag skiter i det nu och litar på kollegan som skrev att solen skulle komma imorgon.


Fortfarande ingen som har en Beetle till salu? Jag mejlade en på Blocket som hade en ute till försäljning. Fick svaret att den var såld. Det är ju kul för säljaren men varför i h-e plockar man inte bort annonsen då? Jag tror att det är fjärde bilen detta händer med. Skitirriterande.


Pigg och utvilad som jag är har jag fart fram som en tornado i huset och städat. Jag har röjt i uterummet och jag tvingade ut dottern på en rask promenad. Nja, rask var väl att ta i men promenad i alla fall.


Nu börjar snart ett program på ettan som jag ska se. Jag kommer inte ihåg vad det var men jag kommer ihåg att det var på ettan klockan 20.00 För övrigt det enda som verkade roligt ikväll.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards