petrasperspektiv

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av petrasperspektiv - 29 juni 2010 23:05

Jag missade premiären av Allsång på Skansen! Jag älskar Allsång på Skansen! Shit! Bara för att maken fick mig att tänka på golf...


Maken ja. Han är fortfarande lite sur över att ni som läser bloggen vet mer om vad som händer än vad han gör. Men läs bloggen då säger jag då till honom men det tänker han VERKLIGEN inte göra. Och för att vrida om kniven lite säger han:

- Förresten så läser inte L (hans kollega, min kommentar) din blogg längre. Inte sedan du skrev att vi inte har annat, vettigare, att göra än att diskutera din blogg. Dotterns blogg däremot är jättebra. Hon skriver riktigt bra.


För det första, om maken hade läst min blogg hade han faktiskt hållit sig uppdaterad om det mesta. Det är ganska praktiskt för då slipper jag berätta allt. För vem av oss som har mest koll råder det inget tvivel om:-)


För det andra: L, jag har ALDRIG påstått att ni inte är flitiga på jobbet. Jag vet ju att ni är bäst på det ni gör:-). BÖRJA LÄS IGEN!


För det tredje: om dottern skriver bättre än vad jag gör är det kul! Mina gener...

Av petrasperspektiv - 29 juni 2010 22:35

Oj oj oj vad mycket klockan är nu! Dagen har varit lång och jag har hunnit massor!


På jobbet är det lugnt och jag hinner göra sånt jag bara skjutit framför mig innan. Så gott. Idag har jag inventerat möbler. Just nu har jag stenkoll på varenda bord och stol!


En lunch på Dagnys blev det oxå. Makrillfilé med spenatröra till. Mums!


Efter jobbet hämtade jag och maken sonen på fotbollsträningen i Bma. Vi dumpade honom hemma innan vi for vidare till golfbanan.


Där var det underbart! Spelet gick sisådär men jag var bara 2 poäng ifrån mitt hcp så det är jag nöjd med. T.o.m hybriden gjorde som den skulle idag. Puttarna däremot var usla. Men så är det med golf. Det är ytterst sällan allt fungerar på samma gång.


Dottern, kompis och sonen skulle på världspremiären på Eclips men något hade strulat med bokningen så de missar den och får titta på torsdag istället. Så synd om dem! Men, som sonen sa, vi får ju i alla fall se den. Positivt tänkande är bra!


Nu tror jag att jag går och knyter mig. Jobbedag imorgon igen:-)


Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards