petrasperspektiv

Alla inlägg den 1 juni 2010

Av petrasperspektiv - 1 juni 2010 22:45

...men om ni känner för att motionera så ge er ut. Det är en jättehärlig kväll. Ljummet och skönt.


Jag såg nyss på vädret att värmen är på väg. Halleluja! Här ska pressas!


Kan man flytta ut kontoret på skolgården tror ni? Jag kommer att må dåligt om jag bara ska se solen genom fönstret. Våga vägra vara inne när solen skiner, det är mitt motto.


Jag har fler motton, bl.a Kan man fuska så gör man, det används vid diverse lekar på midsommar och så. Jag har också mottot Varför göra det idag som kan skjutas upp till imorgon, detta gäller vid allt hushållsarbete.


Nu, i säng, med boken. Kanske orkar en sisådär tio sidor idag nu när jag är pigg efter promenaden. Sov gott!

Av petrasperspektiv - 1 juni 2010 20:22

Sonen är hemma och familjen är fulltalig igen. Det är så skönt. Hur jag ska klara av att kidsen flyttar hemifrån är en gåta. Det kommer inte att gå. Jag har redan talat om för maken att han måste jobba dagtid/vardagar när den tiden kommer. Vem ska jag annars leka med?


Lång dag på jobbet (igen). Jag hade för avsikt att gå tidigare med tanke på övertiden igår men det sket sig för rektorn hade planerat annat. Vi hade nämligen personalkonferens och då måste man ju vara med. Även om det känns lite märkligt när man inte ens vet om man är kvar eller inte. Men men deltog gjorde jag.


Därefter for dottern och jag till Bromölla för att leta tyg och besöka second handen på Industrigatan. Något tyg hittade vi inte och second handen var stängd. Suck... Shoppade lite på Maxi istället;-)


Hämtade sonen på Strandängen. Lagbyte på gång...Trevligt sällskap under tiden jag kollade. Dottern satt i bilen och messen blev mer och mer aggressiva för varje gång. Hon uppskattade inte att vi inte hade så bråttom hem.


Nu har jag lagat och ätit middag. Kycklingkorv och tacobönor. Det är aktivitet i magen nu vill jag lova. Bönor är häftiga grejer. Men goda.


Nu ett svårt beslut; 30 minuter crosstrainer eller ut och gå. Vad tycker ni? Jag tror jag ligger här i soffan en stund och funderar på det.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards