petrasperspektiv

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av petrasperspektiv - 24 juni 2010 22:10

Massaindustrin klarar inte av att leva upp till miljökraven och vad gör man då? Ja inte ställer man krav på massaindustrin att rätta in sig i ledet utan man sänker kraven!!! Jeeeezez? Hur tänkte de nu?


Det är ungefär lika korkat som att man lägger 40 miljoner på att testa unga killar på mönstringskontor trots att de sedan inte gör lumpen. Hmmm, det kallar jag väl använda pengar, NOT!


Eller vad sägs om mannen som får uppehållstillstånd trots att han misshandlat sin gravida sambo grovt. Nu har hon tagit tillbaka honom och därför får han stanna. Mmmm, hon har ju säkert fattat det beslutet på egen hand, utan någon som helst påtryckning från mannen. Hon vet väl att hon får sota resten av livet om hon INTE säger att hon vill ha honom om beslutet ligger hos henne. Hon ska inte behöva fatta såna beslut. Om han har blivit dömd till utvisning så har han. Då får faktiskt rättsamhället stå för det beslutet och inte lägga över det på en misshandlad kvinna. Eller har de blivit blödiga plötsligt?


I så fall föreslår jag att man riktar de känslorna mot den 14'åriga gravida tjejen som man istället vill utvisa. Ja för hon har ju säkert ett socialt nät som hjälper henne i hemlandet. Hon lämnade ju landet för skojs skull...


Såja, det var dagens kritik. Känns skönt att få ur sig det!




Av petrasperspektiv - 24 juni 2010 17:04

Jag måste inleda med att svara på en kommentar jag fick igår: Susanne! Kom hit så ska jag dela med mig! Jag har också boxar och så kan vi prata en massa goja. Det kan bli kul!


Idag sov jag lite längre än vanligt. Så skönt så skönt. Det hade varit ännu skönare om jag inte blivit väckt av en såg som grannarnas hantverkare drog igång cirka 7.20 Allvarligt talat är jag lack på att alltid, år efter år, få mina sommarmornar förstörda av hantverkare, fåglar eller skällande hundar som ingen säger till. Skitirriterande. Är inte huset färdigrenoverat snart...


Ja, ja, jag tänker inte låta sånt förstöra min lediga dag så det är ju bara att gilla läget. Dessutom har jag ju en blogg jag kan spy ur mig på. Det borde alla ha:-)


Ut på en morronpomenix som avslutades med sillinhandling på Ica. Jag passade på att köpa frallor också men när jag kom hem stod dottern med händerna i en sconesdeg så det blev såna istället. Frukosten intogs i strålande väder på altanen. I love sommaren!


Dagen har ägnats åt trädgårdsarbete, tvätt, läsning, kaffedrickande, solning och pluttelite matlagning. Lite jobb har hunnits med också. I form av samtal från jobbet. Helt okej så länge jag kan prata i handsfreen och måsla omkring i trädgården samtidigt.


Imorgon är det midsommar och återigen samlas vi fyra familjer som har firat tillsammans i århundraden. Det ska bli såååå kul. Det enda som är lite trist (eller ganska mycket trist) är att ungarna börjar falla ifrån och fira på annat håll. Jag vill att ALLA ska vara med. Det blir roligare då!!!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards