petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 juni 2010

Av petrasperspektiv - 7 juni 2010 21:31

Idag hade jag bestämt mig för att verkligen köra hem när jag slutade. Det blev inte så. Tjugo minuter senare lämnade jag men det är jag nöjd med. Jag körde raka vägen till gymmet för att öppna för de som skulle träna. För egen del blev det ingen träning för det är inte så praktiskt att träna i klänning och klackaskor.


Jag körde hem och åt istället och sedan gick maken, hunden och jag en lång runda i regnet. Det var faktiskt riktigt skönt. Jag har så bra regnkläder att regnet inte störde.


Nästa vecka ska jag intervjuas. Jag tror det var Lärarlyftskatalogen som skulle göra ett reportage från vår stad för att vi så flitigt använt våra lärarlyftsplatser och så frågade chefen mig om jag ville vara med. Det sa jag ja till men lite ångest är det ju alltid i samband med såna grejer. Jag menar, tänk om jag säger något korkat...och så kan hela lärarsverige skratta åt det. Usch. Nåja, det kan ju gå bra också.


Jag tror minsann jag ska ta och lägga mig och läsa lite. Ha det gott!

Av petrasperspektiv - 7 juni 2010 12:38

Nu skulle det ju vara läge att gnälla över vädret och regnet som verkligen öser ner men just nu känns det lite futtigt. Dessutom passar detta väder bra ihop med sinnesstämningen på skolan. Eleverna har varit dämpade idag och det har varit väldigt lugnt i korridorerna.


Strax ska jag på möte och diskutera lite. Bland annat om vad jag ska hitta på efter den sista juni. Jag vet faktiskt inte riktigt själv vad jag vill. Men att jobba 130% när man har två barn känns inte som ett bra alternativ. Särskilt inte nu. Det finns andra prioriteringar i livet än jobb.


Men vem vet? Det kanske löser sig för det stod i mitt horoskop att jag skulle så som jag ville idag. Låt oss hoppas på det.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards