petrasperspektiv

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av petrasperspektiv - 16 juni 2010 22:03

Blev jag och några kollegor idag. Lärarlyftskatalogen ville göra ett reportage från vår lilla stad för vi har använt Lärarlyftsmöjligheterna på ett föredömligt sätt. Jag och några till tillfrågades om vi ville representera. Och sånt är ju alltid kul. Ja, förutom fotograferingen då. Jag kan inte le. Antingen ser jag bister ut eller gapskrattar jag. Jag leeer inte. Det är inte min grej. Om jag ler är det förmodligen ansträngt och det är det minsta man kan säga om mina leenden vid fotograferingen idag. Men, jag behöver ju inte titta i Lärarlyftskatalogen. Den går att undvika.


Idag var det jobb med möten och annat. Vi hann med en salladslunch på stan innan fotograferingen. Journalisten som skulle intervjua oss satt fast i Stockholm pga flygstrejken så det får bli telefonintervjuer nästa vecka istället.


Hem och jobbade hemifrån och efter det hann jag med en halvtimme i solstolen. Så himla gott.


Sonen spelade träningsmatch med nya laget och han gjorde riktigt bra ifrån sig. Han gjorde till och med mål! Och ett assist. Heter det så i fotboll oxå?


Dottern är i Sandviken med klasskompisar. Mysig kväll för grillning på stranden.


Själv kollade jag nyss på Grey´s. Det kallar jag ett dramatiskt avsnitt. Men jag behövde inte vara nervös eftersom jag tvingade min namne att avslöja slutet förra veckan:-)


Nu är det inte mycket termin kvar. Skönt. Jag tror alla behöver lite vila nu. Jag behöver i alla fall lite lugn och ro.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards