petrasperspektiv

Alla inlägg den 5 juni 2010

Av petrasperspektiv - 5 juni 2010 21:07

Vilken dag! Maken väckte mig halv sju och det var väl kanske inte det bästa med dagen men nödvändigt om jag ville ha bilen resten av dagen.


Hem igen efter att ha lämnat honom på jobbet. Frukost och kaffe med altandörren öppen. Solen sken, himlen var blå, fåglarna kvittrade och grannarnas papegoja fick tuppjuck...men det var trevligt ändå.


Ganska snart var alla barn (egna och brorson) uppe och hade ätit frukost. Sonen for iväg på hockeymässa utrustad med dotterns kamera med sträng order om att fota ALLA snygga och kända hockeyspelare. Det gjorde han oxå...


Jag, dottern och brorsonen for till Eko enbart för att upptäcka att de öppnar klockan tio på lördagar! Why öppna överhuvudtaget? 10 är ju mitt på dagen. Dissade därför Eko och for tillbaka till Bromölla igen. Tänkte ta Markislagret istället. Gissa när de öppnade? Exakt. En affär till i fullständigt förfall. Det fick bli Maxi. Maxi kan man alltid lita på. En sväng inom skoaffären hanns oxå med innan det var dags för stranden. Såååå skönt. På land alltså. Bara den galna lilla 4-åringen badade. Han påstod att det var skönt men jag tror exakt vad jag vill om det:-)


Många sköna kommentarer har han levererat idag. Den skönaste av dem alla var:

-Ey mannen! Den sa han i tygaffären om en galge som hängde på fel ställe. Dottern och jag skrattade så vi nästan dog. Han berättade att det var en dagiskompis i Malmö som lärt honom det. Hmmm, bra att de snart ska flytta;-)


Just nu spelar han spel på www.ur.se, är jag lärare eller inte? Pedagogiskt så det förslår.


Vi andra tittar på en engelsk film. Eller ja, jag skriver ju. När jag börjar titta kommer jag inte att fatta nånting och de andra kommer att vara skitsura över att jag inte koncentrerade mig i början. Jag får försöka formulera frågorna som om jag har koll:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards