petrasperspektiv

Alla inlägg den 27 februari 2012

Av petrasperspektiv - 27 februari 2012 19:59

Ikväll var det äntligen tvättdags. Jag har haft så sjukt mycket att göra de senaste veckorna att jag inte hunnit tvätta och nu knorrades över saknade underkläder så jag tog tag i eländet. In med en massa svarta kläder, bland annat sonens onepiece som han typ bott i här hemma sedan han fick den, och så tryck tryck och så var maskinen igång. Sen gick jag upp och tog tag i betalningen av räkningarna, också sjukt sent jag vet... Och så plötsligt när jag sitter där kommer jag på att jag drog igång maskinen på 60 grader. Då rasslade det till i trappen kan jag lova och helt iskallt bara startade jag om skiten fast på 40 grader den här gången. Kan man göra så? Har jag krympt onepiecen är jag dödens lammunge. Håll tummarna.


Igår var det bara hockey hela dagen. Ja och så bilkörning då förstås. Fast jag gillar båda delarna så det är helt okej. Det var en riktig toppendag trots att den inte slutade hemma i hemmet igen förrän framemot halv elva. Eftersom jag är förbjuden av sonen att berätta om han och hans hockey eftersom det är höjden av pinsamt när föräldrar skryter om sina barn så säger jag bara att jag är en stolt mamma.


På tal om räkningar så var det en deprimerande upplevelse. Hoppsan vad många tusenlappar som försvann i ett nafs. Tänk att få slippa betala räkningar i en månad. Vilken lycka. Jag hade ju för fasen kunnat få iväg hela familjen på en utlandssemester för den summan! Helt galet...





Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards