petrasperspektiv

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av petrasperspektiv - 19 februari 2012 19:09

Ja, den här helgen har ju varit hur lång som helst. Inte för att jag klagar. Icke. Jag bara konstaterar att den varat länge och att jag gillar det. Kan det bero på att helgen inte innehållit någon hockeymatch (mer än på tv:n)? Det kan vara så för när det är match så går ju en halv dag och även om det är superkul så går ju en halv dag. Om ni fattar vad jag menar...


Imorgon bitti behöver jag inte tjata upp sonen. Det betyder semester för mig med. Dottern behöver jag aldrig tjata upp. Dels för att hon är lik sin pappa och disciplinerad på mornarna. Dels för att hon har sovmorgon tre dagar i veckan. Helt sjukt. Vi hade inte en enda, då på 1900-talet när jag gick på gymnasiet;-)


Veckan som kommer innehåller lite gott och blandat. På jobbet är det lite möten, planering, budget, tjänstefördelning, analyslistor och andra roliga grejer. Hemma är det ett kvällsmöte, hockey två kvällar, träning så mycket som hinns med och orkas, fest på fredag, melodifestival på lördag. Kanske en fika på lördag också? Det låter väl bra?




Av petrasperspektiv - 19 februari 2012 12:16

...är det att ingen av oss här hemma har dammallergi eller något ännu värre. Idag tömde jag och maken toaletten uppe för han ska viga nästa vecka åt att lägga nytt klinkersgolv där och när vi drog ut skåpet från väggen och fick syn på mängden damm så blev jag lätt chockerad. Halleda vad mycket damm. Urk. Till vårt försvar kan ju tilläggas att det är omöjligt att knö in dammsugaren där men visst kunde vi lagt oss på golvet och tittat in och tagit det för hand. Om vi hade tänkt på det alltså. I fortsättningen kommer jag att tänka på det.


I torsdags kväll drog jag på mig en vätskebrist som utvecklades till huvudvärk och denna huvudvärk sitter fortfarande i. Igå testade jag Eeze och tyckte det blev bättre ett tag men framåt kvällen hade jag ont igen och idag likaså. Nu har jag tagit två nya tabletter och kan meddela att de inte hjälper ett dugg. Är det då inte migrän jag har? VAD är det för slags huvudvärk annars? Finns det någon som har koll på sånt? Tråkigt är det i alla fall. Det tar på krafterna att ha konstant ont i huvudet i flera dagar i rad.


Alldeles nyss skulle maken och jag gå en runda. Precis så öppnade himlen sig och regnet bara öste ner. Det räckte med rundan vi tog igår i värsta ösregnet. Det är inte så mysigt att jag vill göra det två dagar i rad.


Igår var det melodifestivalsdags igen. I vanlig ordning var det ett bidrag som INGEN fattar hur det lyckades vinna som vann. Igår var det Björn ranelid som stod för bedriften att gå direkt till Globen. När man läser reaktionerna på facebook undrar man ju lite över vilka det är som röstar eftersom så gott som alla på facebook spyr ut galla över resultatet. Jaja, låten i sig var det väl inget fel på. Det som störde mig är att Ranelid tar sig själv på så stort allvar och att han inte ens har så musikalitet i sig att han kan klappa och knäppa fingrarna i takt. Det faller ju lätt ett löjets skimmer över tävlingen om man inte tar det på större allvar än att fjantar som han och Flink går direkt till final. Men, det är ju MIN åsikt. Det finns förmodligen lika många åsikter som människor och det är väl så det ska vara:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards