petrasperspektiv

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av petrasperspektiv - 5 februari 2012 18:58

Mmm, det är jag. Idag börjar ett nytt liv. Jag har slagit nytt viktrekord och eftersom det INTE är ett rekord jag strävar efter att slå så måste jag ta tag i eländet nu. Suck, stön och pust. Så, idag har jag ätit nyttigt och jag har dessutom tränat 30 minuter på crosstrainern. Och det är här det äckliga kommer in. För det var några timmar sedan jag tränade och så klart var jag svettig efteråt MEN jag har hela tiden kommit på nya saker jag måste göra så jag har inte kommit in i duschen ännu. Fattar ni hur mycket jag fryser?! Och eftersom jag nu ändå är igång och gör en massa andra grejer än att duscha så kan jag ju lika gärna blogga lite också;-)


Söndag idag och alltså guldläge för sovmorgon. Mmm, om jag då inte antingen kommit in i ett vakna-tidigt-stim eller helt enkelt bara blivit gammal för jag vaknar som vanligt innan det ens börjat ljusna och det är lögn att somna om. Hopplöst. Och inte kan jag tända och läsa heller. Det vore ju grymt mot maken som sover som en stock. Nej, bara att ligga och filosofera och titta i taket och sedan när det ljusnar kan jag plocka fram boken och läsa lite. Det är bland det bästa jag vet; att stanna kvar i sängen och läsa. Bara för att man kan liksom. Underbart.


Match i Mörrum idag. Ful match som domarna först inte hade kontroll över och då lönar sig motståndarnas fula spel så att de ledde med 5-0 när det var som värst. Men, sedan samlar våra killar ihop sig och domarna tar bort ögonbindlarna och ser faktiskt vad som händer på isen och då vänder våra killar på resultatet till 5-8. Starkt! Sonen gjorde nog en av sina allra bästa matcher och var riktigt på hugget. Riktigt stolt mamma som satt på läktaren. Ja, utom när jag vandrade runt av oro för om jag överhuvudtaget skulle få en hel son med mig hem med tanke på det ruffiga spelet.


Maken är i Lund och hjälper till att coacha A-laget. Kul! Jag undrar hur det går. De vinner säkert:-)


Nej men vad tycker ni, ska äcklot masa sig in i duschen. Japp, jag tror jag gör det;-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards