petrasperspektiv

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av petrasperspektiv - 1 februari 2012 14:13

Snart är det avfärd mot Essunga. Kollegan M kommer och hämtar mig om en liten stund. Jag tar en kopp kaffe nu. Vem vet hur länge det dröjer tills jag får det nästa gång. Jag har en minimal väska med mig. Eftersom det är så olikt mig att resa lätt misstänker jag starkt att jag glömt massor med grejer. Inte kul. Men svägerskan trodde det åtminstone fanns en Ica-affär där så den borde kunna rädda det mesta:-)


Förmiddagen idag har tillbringats på en föreläsning om lässtrategier bland annat. Det var superintressant. Och som vanligt när jag lyssnar på sånt så längtar jag lite tillbaka till undervisningen. Det var en sån kick när man testade nya grejer och märkte att det funkade och gav eleverna en skjuts i sin utveckling. Såna kickar är så sköna.


Igår sköts det i Malmö, igen. Idag är maken där och jobbar. Suck. Det känns inte helt tryggt.


Förresten, vi ska ju sova på vandrarhem inatt. På tal om det var en av lärarna hygglig nog att berätta om när hon och hennes man sovit på vandrarhem en gång och blivit drabbade av vägglöss. Det tog flera månader och flera saneringar innan de fick bukt med eländet. Mmm, tack. Det känns som om jag kommer att sova riktigt skönt inatt;-) Hahaha:-)


Hörs imorgon.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards