petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 februari 2012

Av petrasperspektiv - 4 februari 2012 18:39

Japp, utöver maken och barnen älskar jag en ny. Jag träffade på den idag och jag föll direkt. Jag pratar om en Odd Molly-kofta som fullständigt skriker petra och som fullkomligt förtrollade mig. Grejen är att priset inte på något sätt skrek mitt namn och att det egentligen är emot mina principer att köpa koftor för pengar man kan handla mycket mat för men nu tror jag att jag måste spara lite så att jag och koftan kan förenas. Hmm, undrar om resten av familjen tycker det är okej med havregrynsgröt resten av månaden och om sonen blir glad för en teckning när han fyller år?;-)


Idag har varit en helmysig dag. Maken och jag vaknade ungefär samtidigt och konstaterade att solen sken och det var ett riktigt toppenväder för en promenix. Kallt som tusan men ändå härligt var våran långa runda. Familjefrukost följt av fika med J och C följde på promenaden. C skulle jobba men jag och J gick på shoppingtur efter fikan. Det var då jag mötte koftan;-). Jag älskar verkligen att strosa på stan, särskilt på lördagar. Det är något särskilt då. Vad vet jag inte men det känns gott.


Bokhyllan som inhandlades förra helgen monterades ihop och sedan har jag fixat med att sätta in böcker i den. Jag var uppe på vinden och hämtade ner åtta papperskassar med böcker och sedan kom det svåra, att sortera bort. Jag älskar ju böcker och har svårt att skiljas från dem men eftersom antalet bokhyllor har minskat drastiskt efter renoveringen är det tvunget att rensa. Så om någon är sugen på lite skönlitterära böcker av tex Nora Roberts och Rosamund Pilcher så finns det att hämta här. Bara hör av er!


Nu har maken tagit tag i matlagningen så jag tror jag glider ut i köket och är ett moraliskt stöd för honom. Det är kärlek det:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards