petrasperspektiv

Alla inlägg den 27 februari 2010

Av petrasperspektiv - 27 februari 2010 18:42

Detta är ju ingen hockeyblogg så därför ska jag inte bli långrandig om 98:ornas match mot Karlskrona tidigare idag men jag måste få ösa ur mig det värsta!


Det stod fem inkompetenta tränare i deras bås. Det kan hända att någon var lite mer kompetent än de andra men för att vara ärlig drar jag alla över en kam.


Sist de var här fick min, då 12-åriga, son som dömde matchen be dem att lugna ner sig eller fick de titta från läktaren. De taggade ner något.


Med det i bagaget kan man tycka att de borde ha lärt sig något men icke! Idag kommer de hit, förlorar med 8-3 och skyller det på domarna! Hallå! Det var snarare så att Karlskrona borde fått fler utvisningar än dem de fick. 


En i ledarstaben stormar in i domarnas omklädningsrum under en pausvila och kräver att få se domarlicensen. Hallå!


Jag vet att jag inte kan klassas som opartisk men jag lovar att om domarna hade gjort en dålig insats hade jag erkänt det. Så klart missade de någon enstaka grej men det är inte så konstigt. De är också bara människor. MEN, de kan reglerna. De vet när det ska dömas straff och när det inte ska dömas straff. De vet när de ska blåsa vid spelarskada och när man, enligt reglerna, ska vänta.


Jag har som förälder efterlyst att vi föräldrar ska få en utbildning i hockeyreglerna så att vi inte framstår som korkade på läktaren. Jag har idag stött på en grupp människor som kan få delta i den utbildningen!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards