petrasperspektiv

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av petrasperspektiv - 8 februari 2010 20:50

Måndag... Måndagar är mina "värsta" jobbedagar. Jag har lektion på lektion och knappt någon tid för toabesök eller kaffe. Men, när måndagen är över är den värsta dagen gjord och det känns skönt.  Idag har jag tryckt i ungarna det sista inför Nationella provet som går av stapeln imorgon. Det enda som finns att göra nu är att hoppas att jag har förberett dem så att de klarar sig. Jag tror jag är mer nervös än vad de är.


Idag fick träningen skippas till förmån för fotbollsföräldramöte. Det känns lite konstigt att tänka fotboll innan hockeysäsongen är över men om allt ska funka måste man ju vara ute i god tid. Pojkarna i P97 ska slås samman med 98:orna och deras ledare ska ta över tränaransvaret även för våra pojkar. Det verkar bra tycker jag. Ännu fler föräldrar att ha kul med på cuper och matcher:-)


Jag funderar på att köpa mig en egen crosstrainer. Då gör det inget när det trillar in föräldramöten och andra måsten utan jag kan bara flytta lite på träningen. 2700 kostar en på Team Sportia. Det verkar vara väl investerade pengar, eller?


Idag sa en kollega att det ska snöa på onsdag och torsdag. Men för i h-e, vad händer? Jag är dödstrött på snö och kyla nu. Trots att jag älskar min tjockjacka mer än alla mina andra jackor finns det en gräns för hur mycket jag vill använda den. Det enda som är bra med att ha sjukt mycket kläder på sig är att det inte syns att man inte gått ner ett enda hekto:-)


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards