petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 februari 2010

Av petrasperspektiv - 18 februari 2010 19:07

Nu är det städat! Det var länge sedan det var så rent här hemma!  Nu är bara veckohandlingen kvar och den lämnar jag med varm hand till maken. Dock med en lista som ska följas mycket noga så det inte slutar på 1800 denna veckan också.


Gissa om jag var uppe och crosstrainade imorse? Näpp, helt rätt. Jag var dödstrött så det gick bort. Tänkte ta en runda nu istället.


Nu är det väldigt nära lov. Så himla gott! Det finns i och för sig en lista med saker som ska göras men jag behöver inte ställa klockan en enda gång. Det är gott! Att få måsla runt i pyjamasen och dricka dubbelt så mycket kaffe som vanligt på morgonen och läsa tidningen så länge man vill - det är livskvalitet.


Idag har Anja Pärson åkt störtlopp igen. Dagen efter sin livs värsta vurpa samlar hon mod och kraft för att åka igen. Det är starkt! Det hade jag aldrig klarat.

Jag är ju mer typen som sitter i stugan, läser och dricker något onyttigt:-) så jag hade definitivt tagit chansen att slippa åka:-). fast å andra sidan lever jag ju inte på det. Tur, det hade blivit fattigt...


Ha det gott!

Av petrasperspektiv - 18 februari 2010 15:14

Det är orutinerat att planera lektioner och aktiviteter så att det trillar in saker som ska rättas från alla håll på en och samam gång, precis innan ett lov. Idag har jag rättat, rättat och rättat. Nu är jag så tom i huvudet att jag inte orkar tänka mer. Så det är bara att ta hem och ägna en del av lovet till att rätta vidare. Jippi (not). Men, som sagt, det är ingen annans fel än mitt. Orutinerat...


Måtte det nu inte se ut som f-n när jag kommer hem för då bryter jag förmodligen ihop. Hör ni inte av mig på ett par dagar är det det som har hänt.


Ha det gott alla ni som inte behöver rätta:-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards