petrasperspektiv

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av petrasperspektiv - 13 februari 2010 19:40

Man kan säga att jag är ovan vid att ha en fyraåring i huset. Wille kom in i natt och ville sova hos oss. Givetvis fick han det. Orutinerat flyttade jag in i mitten av sängen och lät honom ligga ytterst. Han for omkring som en äkta fyraåring och som kulmen på sänkcirkusen for han i golvet vid halv sex. Det gick som tur var bra och både han, jag och Roger somnade om igen men jag har definitivt inte fått så mycket sömn som jag egentligen behöver. Men, det är smällar man får ta. Det kan jag ta igen en annan dag.


Idag fyller min lilla plutt år. Oscar blir tonåring! Var tog de här åren vägen? Nyss låg vi på BB. Han var liten och söt och jag var inte liten och väldigt osöt. 


Så klart startades dagen med sång, paketer och en minifrukost på sängen. Wille sjöng utöver gratulationssångerna dessutom ett litet solo i form av Små grodorna. Toppen!


PÅ eftermiddagen gick vi alla fem till Grisabacken och barnen åkte snowracer till Willes stora glädje. Fullständigt livsfarligt! Tur att Roger och jag drack lite oboy och rom så min hönsmammeaktiga sida coolade ner sig och jag kunde skratta trots att det såg livsfarligt ut.


Oscar hade önskat Canelloni till middag så det blev det. Mums! Tillsammans med ett glas rött är det snudd på en religiös upplevelse. Inte för att jag nånsin haft nån sån men jag kan ju tänka mig:-)


Nähä, nu börjar Melodifestivalsuppladdningen! Hoppas det är bra låtar! Jag har förresten hört på radio och tv att folk kallar melodifestivalen för "mello". Amen hallå, det låter ju fjöntigt. Lite fjortisvarning tycker jag...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards