petrasperspektiv

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av petrasperspektiv - 10 februari 2010 22:34

Nu äntligen kan jag sätta mig i soffan med lilla datorn i knät. Jag har fart omkring som en dåre halva kvällen och lämnat barn, hämtat barn, svängt inom Ica och varit i ishallen tre (!) gånger. Jag har dessutom invigt min nya crosstrainer. Japp, jag köpte en i alla fall. Inte för att jag inte tror på Allan i dalen som kommenterat att jag inte borde köpa en sådan utan för att jag ville ha en nu! Direkt! De lovade dessutom på Team Sportia att jag fick lämna tillbaka den om jag av någon anledning inte var nöjd. Hyggligt tycker jag. Men, de är faktiskt alltid hyggliga där!


Så nu ska det tränas! Som den oerhört uppdaterade människan jag är riggade jag upp datorn framför, drog igång Damernas detektivbyrå och sedan gick allt av sig själv. Toppen!


Imorgon ska jag testa yoga för första gången. Eva har tipsat om det och jag hoppas att det blir kul. Grejen är ju bara att jag är smidig som ett kylskåp och särskilt duktig på att ta det lugnt är jag inte heller så vi får väl se om det är något för mig.


Nähä, nu tror jag minsann det är dags att gå och lägga sig. Jag gör det med nyduschat blött  hår och det kommer att vara fantastiskt imorgon när jag stiger upp. Jag kommer att se ut som om jag har kammat mig med en handgranat...men då är det bra med en dotter som är grym med plattången och har ett stort tålamod med sin mammas grymma kalufs! Tack Annie!


Tack också för kommentarerna ni lämnar här! Kul!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards