petrasperspektiv

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av petrasperspektiv - 16 februari 2010 20:32

Nu har jag fått skäll. Se förra inläggets kommentar. Ja, jag ska föregå med gott exempel för jag är ju faktiskt svensklärare och dessutom känd som "fröken rödpenna" inom facket MEN jag har fått en ny förståelse för det där med att inte orka läsa igenom innan man publicerar. Det är ju jobbigt. (Till elever som läser bloggen: Detta gäller INTE er. Ni ska ALLTID läsa igenom det ni har skrivit innan ni lämnar in).

Jag tycker dock det är ganska generöst av mig att visa att även jag har enstaka, små, oviktiga brister. Så dottern, se det som en "hitta fem fel" tävling. Priset blir en överraskning i stil med att få tömma diskmaskinen. Och vad gäller "halleda" kan du se det som snott. Mohahahaha

Av petrasperspektiv - 16 februari 2010 17:05

Hemma efter en lång dag på jobbet. Jag har varit sjukt trött idag. Jag vaknade klockan sex imorse, pigg som en mört, och nu tar det ut sin rätt. Jag vet att jag hade mått bättre och blivit mycket piggare om jag hade bytt kläder och gått en lång runda men just nu orkar jag bara inte. Det kanske kommer... Åtminstone kommer jag ut en stund när jag masar mig ner till Ica och handlar grejer till semlebullar. Om jag nu inte lyckas lura någon annan i familjen att göra det.


Idag var det en som sa att Anja Pärson är fet. Fet?! Hon är ju för fan full av muskler. Hennes lår är ju muskler rakt igenom och borde göra varenda människa som bygger grön av avund. Såna kommentarer är bara korkade. Även om det nu skulle varit sant är det fortafarnande korkat att säga det. Så det så!


Jag har tv:n på bredvid mig nu när jag sitter och skriver. Missförstå mig inte, det var jättekul att Kalla tog OS-guld igår men måste man visa det 73 000 gånger på tv för det. Jag fattar första gången...och för dem som missade det kunde ju kanske de första 5-10 repriserna ha varit till någon hjälp men som det är nu kommer bandet att vara utslitet innan OS är slut.


Det är ett märkligt fenimen det här med OS. Det får en att titta på sporter man ALDRIG skulle titta på annars. Imorse kom jag på mig själv med att sitta och titta på skridskosprint (heter det så?). Det är ju skittråkigt! De kör runt, runt i osmickrande dräkter. Halleda...


Nu har jag nog inte mer att gnälla över, inte för tillfället men det kommer säkert något. Under tiden jag tar en paus kan ni fundera över om det som lärare är okej att vara kompis med sina elever på Facebook. Jag tycker det och varför jag tycker det ska jag förklara i ett annat inlägg.


Ha det gott!


PS. Vilket jobb jag har sökt berättar jag om jag får det;-) annars bara förtränger vi det. Ok?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards