petrasperspektiv

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av petrasperspektiv - 17 februari 2010 20:05

Hej på er!


Onsdagar har förvandlats till riktigt pestiga dagar. Innan var onsdagen lugn. Jag slutade tidigt och hade inget särskilt på kvällarna. Det var innan dotterns dans och århundradets värsta vinter. Nu dansar hon mellan till sent på kvällen och eftersom det är snö upp till knäna och ruskigt vid Folkets Hus måste hon hämtas. Det skulle man ju kunna stå ut med om ens man inte jobbar då. Det betyder att jag går och möter henne. Det är ju i och för sig skönt med en promenad och inget jag dör av MEN det krockar med att sonens hockeyträning slutar och det är rätt läskigt att gå hem från ishallen själv också. Om någon har ett tips på hur man delar sig tar jag tacksamt emot det tipset.


Idag var det dags för ett frissanbesök. Min favoritfrisör har ju gått och skaffat barn ;-) trots att jag ifrågasatte hur ansvarsfullt det var. Jag menar, vem skulle nu ta hand om mitt hår? Det är minsann inte vem som helst som får det förtroendet. Jag är en krävande kund. Åtminstone hos frissan. Så, idag var det premiär hos en ny. Hon klarade provet. Jag är nöjd. Jag har till och med redan bokat in nästa tid.


Imorgon bitti tänkte jag gå upp en halvtimme tidigare och köra lite på crosstrainern. Hur hurtigt låter inte det? Jag blir faktiskt lite imponerad själv. Vi får väl se om det blir så.


Ha det gott! 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards