petrasperspektiv

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av petrasperspektiv - 25 februari 2010 19:09

Idag lämnade jag huset för första gången på två dagar. Gissa om de ringde angående jobbet då? Japp, bra gissat. Så klart att de gjorde. De skulle höra av sig imorgon igen. Håll era tummar!


Sonen och en drös kompisar var och bowlade idag. Jag och två mammor till passade på att fika och ta en snabbshopping. Om jag hittade något? Men snälla, jag hittar ALLTID något. Att jag kommer hem tomhänt finns inte.


Efter bowlingen skulle kidsen utfodras och den nyttiga måltiden bestod av pizza som jag hämtade. När jag ändå var i stan och hämtade den passade jag återigen på att svära en lång, lång, lång svordomsramsa över snöröjningen i stan. Tack gode gud för vår fyrhjulsdrivna jeep. Utan den hade man ju för fasen inte tagit sig fram.


Just nu tränar grabbarna men sedan lär de trilla in här och göra sig klara för skräckfilmen. Kul!


Jag ska i alla fall ta mig ett glas vin. Jag kom på att jag inte tagit ett enda på hela lovet. Jag är ju ledig! Detta trots dotterns kommentar om att det faktiskt är torsdag idag:-)


En speciell hälsning till dottern: Over and out:-D


Av petrasperspektiv - 25 februari 2010 10:34

Jag steg upp klockan sex i onödan. Det kommer att ta lång tid att förlåta landslaget för det. Min sömn är viktig. Jag fattar fortfarande inte att de förlorade. Det är ju så många bra spelare med i laget. Men, dumpa-pucken-hockeyn de spelar är rätt trist att titta på, även om de inte hade mycket att välja på just idag. Jag vill se snygg hockey, rolig hockey med snygga finter och passningar och härligt samarbete på isen. Sån hockey var det inte idag.


Nog om hockey. Jag väntar FORTFARANDE på jobbeskedet. Att det ska behöva ta så lång tid...Det är ju bara att välja mig:-)



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards