petrasperspektiv

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av petrasperspektiv - 6 februari 2010 21:49

Okej, då var det dags. Mitt livs första blogginlägg. Det är bra att jag övar lite på egen hand innan jag och mina elever startar en gemensam blogg. Då är det jag som gör misstagen och får skämmas. Helt okej för mig.


Dagen har varit full av snor. Jag är förvånad över mängden snor en näsborre kan producera. Varför är det bara den högra som producerar såna kopiösa mängder? Kan det vara så att min högra näsborre är den dominerande av de båda borrarna? Så som det är med ögon...det var dagens filosofiska fråga. Om någon har svar på den får ni gärna svara.


Jag är alltså förkyld. Jätteförkyld. Jag är väldigt sällan sjuk så det gäller verkligen att dra nytta av det när det händer. Felet är bara att jag är rätt kass på det eller är det så att min familj är bra på att genomskåda mina ynkliga försök att få dem att laga middag, brygga kaffe, hämta en Loka till mig och göra andra små trista saker som helst andra ska utföra. Jag har fått göra alla de här sakerna själv idag trots att jag är SJUK!


Jaja, imorgon är det match i Åseda. Det blir fem timmar i bussen och ytterligare tre, ungefär, i ishallen. Jag skulle kunna låtsas att jag gör det för att vara en god mamma men det är inte sant. Jag gör det för att jag älskar det. Spänningen när pojkarna spelar och den trivsamma tillvaron med alla härliga föräldrar gör att det blir kul. Riktigt kul!


Jag känner att det här med bloggande kan bli min grej. Jag gillar att skriva och här har jag chansen att säga vad jag tycker om stort och smått. Och, det bästa av allt om någon käftar emot mina åsikter via kommentarer kan jag välja att låta bli att visa dem. Power. Mohahahaha:-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards