petrasperspektiv

Alla inlägg den 20 februari 2010

Av petrasperspektiv - 20 februari 2010 19:39

Jag hade föreställt mig en LUGN lördag. En lördag utan måsten. En fika på stan med bästa vännerna, lite shopping, promenad, bra bok, god mat och vin. En extremt härlig och lugn lördag alltså.

Nu blev det inte riktigt så. Det började i och för sig bra med en utdragen frukost. Sedan plumsade jag ner till stan (jävla snö!) och vi fikade och utbytte diverse klokheter och skvaller. Shoppade lite gjorde vi också. Så långt var allt bra men sen...

När jag kom hem började det strula. Maken hade tagit fram stege och diverse grejer för att få ner snön från uterumstaket. När han satte igång och dra ner snön rasade en del av taket in! Fatta vad mycket  snö det var där inne. Takdelen såg dessutom ut att vara sönder. Samtidigt hängde det snö ner från hustaket som vilken minut som helst riskerade att rasa ner.

Vad göra? Ring några vänner! Makens far och två superhyggliga vänner kom hit och hjälpte oss. Tur man har såna kompisar. Jag och ungarna skottade för glatta livet och imorgon kommer jag att upptäcka att jag har muskler jag inte hade en aning om att jag hade.

Takdelen kom på plats och nu är det i alla fall fixat så att det inte snöar in. På måndag blir det att ringa försäkringsbolaget som säkert inte betalar en krona! Min erfarenhet av försäkringsbolag är just den att allt är toppen  så länge det är vi som ska betala. Om vi däremot anser att vi skulle ha någon form av ersättning så kan man ge sig f-n på att det finns någon liten klausul som sätter stopp för det. Hoppas på att det INTE blir så!

Till råga på allt elände gick min träfemma sönder. Min golfbag stod under taket som rasade och träfemman bröts av. Suck!

Nu är det snart melodifestival. Hoppas bidragen är bättre än förra veckan!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards