petrasperspektiv

Alla inlägg den 29 juni 2011

Av petrasperspektiv - 29 juni 2011 19:45

Igår somnade jag på soffan typ halv tio. Jag försökte verkligen sätta mig in i handlingen på Morden i Midsomer men det gick bara inte. Jag sov i en hörna och maken sov i en annan. När han gick och  lade sig gonade jag ner mig ännu mer i soffan och somnade om. Vår soffa är sjukt skön:-). Vid fyratiden gick jag över till sängen. Och vid halv sex när klockan ringde påminde jag maken om att han lovat att hänga med ut och gå. I vanliga fall brukar han banga de löftena men idag hängde han faktiskt med. Det var riktigt trevligt:-)


Nu tycker maken att jag är lite orättvis så för rättvisans skulle måste jag skriva att jag brukar banga golfrundor men idag följde jag för ovanlighetens skull med:-). Så ja, nu är han glad:-). Jag ska sluta läsa högt när jag skriver:-)


Nu grillar maken och jag dricker vin och facebookar och bloggar. Inget nytt under solen alltså. Men, han är jätteduktig när han grillar! Nu är han glad igen.


Idag har jag och kollegan C varit sjukt effektiva. Ni anar inte. Vi tog oss knappt tid att äta. Men så blev resultatet bra också.


Jag har räknat på scehman, idag också. Jag kan säga att på slutet av dagen kunde jag inte längre lägga ihop 2 och 2. Helt kokt i huvudet. Tur jag är klar med det nu.


Imorgon är de jobbedags igen och då kommer en trevlig tjej och fikar med mig. Mycket trevligt. Särskilt när det ska pratas SvA. Det är ALLTID trevligt!


Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards