petrasperspektiv

Alla inlägg den 24 juni 2011

Av petrasperspektiv - 24 juni 2011 12:18

Igår kväll, när jag varit och lämnat sonen hos OL med familj, hade maken och dottern bestämt att det var monteringsdax. Klockan var väl en sisådär nio på kvällen men jag bangade inte utan svidade lite kvick om för att hjälpa till. Det visade sig ganska kvickt att jag gjorde mig bäst som skruvsorterare/skruvutdelare. Själva monteringen klarade maken och dottern av på ett alldeles utmärkt sätt utan mig. Alltså tog jag mig ett glas vin, kom med goda råd;-) och käcka tillrop när de monterade och sedan satte jag dit handtagen, en mycket viktig uppgift:-). Det har aldrig varit så lätt, eller trevligt, att montera ihop en IKEA-möbel. Idag ska vi nog montera ihop sängen. Jag tycker vi kör på samma upplägg som igår:-)


Annars då? Jo, dottern och jag har gått en runda. Hon plockade blommor till en krans och jag försökte få henne att gå snabbare. Jag svettades inte en enda droppe under den rundan... Maken däremot sprang en runda och var så svettig när han kom hem att jag förvisade honom till altanen.


Kvällen ska tillbringas hemma hos J med familj. Efterson dotterns kompisar är iväg lite här och lite där väljer hon att följa med oss. Det tycker jag är riktigt trevligt! Sonen ska så klart med. Honom går det ju verkligen ingen nöd på för han har ju sin bäste vän där. Maken däremot jobbar. Det är ju riktigt tråkigt men efter så här många år börjar man vänja sig. Förresten har vi varit förlovade i 18 år idag. Om någon av oss köpt blommor? Nej, man ska ju inte överdriva;-). Vi tar det när det är 20 år.


Ha en riktigt härlig midsommar alla ni som läser detta och kom ihåg, att visst är det toppen om vädret är bra men det är ännu viktigare att njuta av umgänget med goda vänner.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards