petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av petrasperspektiv - 18 mars 2012 20:03

Jaha, då var den här helgen slut. Att den har gått snabbt är världens underdrift. Jag var ju inte hemma förrän jättesent i fredags och lördagen swischade förbi i fikans, lite affärsbesöks, hockeyns, matlagningens och fixandets anda. Idag har det varit hockey, kalas och sen hockey igen.


Dottern har ju börjat blogga igen så jag antar att hon har berättat om sina upplevelser på den (thelifeofannie.devote.se) men jag kan ju berätta att jag vaknade rätt så tidigt av hennes aktiviter.


När maken och jag åt frukost kom jag på att han ju inte var coach idag och alltså kunde JAG följa med på hockeycupen och HAN kunde vara hemma och laga maten och fixa det sista innan kalaset. Sagt och gjort. Maken gick med på det utan några protester och då gäller det att sticka fort som tusan innan han hinner ändra sig;-)


Dagens första match var nog säsongens match. Harrejisses vad bra de spelade! Efter den kastade jag mig i bilen och slog nytt rekord på sträckan Mörrum-Sölvesborg;-)


Sedan kalasades det här med goda canelloni, sallad och bröd och efter det en smarrig chokladtårta som var omöjlig att motstå. När klockan sedan blev tre var vi tvungna att sticka igen och dottern fick ta hand om gästerna som var kvar. Det funkade ju det med;-)


Nu har vi hällat oss i soffan och kollar på en film. Här ska inte göras många knop för imorgon väntar en 13-timmars arbetsdag som till vissa delar inte är färdigplanerad. Suck...






Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards