petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av petrasperspektiv - 4 mars 2012 21:08

Jag och dottern har börjat med en ny kul grej. Vi går på bio, en gång i månaden. Förra gången vi var där var i februari. Då bjöd jag och det var också jag som bestämde filmen, Järnladyn. Idag var det dotterns tur att bjuda, och bestämma. Det blev filmen This means war med Reese Witherspoon, eller hur det nu stavas;-). Jag var lite skeptisk och trodde inte den skulle vara så bra men det var den. Den var riktigt underhållande och vi skrattade högt flera gånger. Helt klart sevärd! Och om ni ska se den så snälla, snälla, snälla gå på Scala här i stan. Det är en alldeles för fin bio för att läggas ner och alla vi som bor här bör verkligen gynna den. Idag var det bara jag och dottern i hela salongen. Inte bra...


Innan dess bjöd dagen på hockey. Stryk idag med 3-9. Ajajaj, inte bra. Det såg bra ut ett tag men sen blev det dåligt igen. Jaja, det var seriesegrarna vi mötte och vi saknade flera spelare på grund av skador så det är väl bara att tugga i sig, bryta ihop och komma igen.


Det har gått upp för oss att det inte är länge tills här ska börja renoveras så idag har jag börjat packa lite. En del prylar i vardagsrummet har packats, andra har slängts och en del får stanna kvar till sist. Jag undrar hur fasen vi ska kunna bo på bara övervåningen... Förmodligen kommer jag att bli knäpp på kuppen. Vi kanske måste flytta iväg en månad eller så i alla fall...många beslut att fatta nu. Mycket att göra nu. Väldigt lite fritid nu.


Imorgon börjar en ny vecka. Det är en hel del roliga saker som ska göras men också en del jobbiga. Bara att bita ihop och kämpa på och försöka fokusera på det positiva och roliga.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards