petrasperspektiv

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av petrasperspektiv - 22 juli 2010 19:48

Om någon människa är fräsch i den här värmen är den människan förmodligen ingen människa utan en alien. Det går inte att vara fräsch i den här värmen. Sekunden efter du har lämnat duschen är du svettig igen. Men, jag gnäller inte. Vintern som gick är i färskt minne och jag tycker om sommaren. Fast när man blir svettig av att andas tycker jag att det börjar bli liiite jobbigt.


Dottern är i behov av pengar. Mitt uppdrag till henne blir då att röja och rensa och sortera på kontoret. Sagt och gjort. Hon drog igång innan idag. Men som vanligt när jag tycker jag är übersmart så visar det sig att det är jag INTE. För vem måste sortera och avgöra vilka papper som ska slängas och vilka som ska sparas? Mmmm, det är jag det. Maken låtsades inte om uppmaningen från dottern om rensning av hans saker så jag lärde henne ett krigsföringsknep; dumpa skiten på hans säng så kan han inte gå och lägga sig förrän det är gjort. Fast maken kan det. Han föser ner det på golvet och sedan sover han sött. Men då kommer det att vara stökigt på ett ställe ingen annan i familjen vistas på alls och då gör det ju inte så mycket.


Sonen är oxå i behov av pengar så han klipper gräset just nu. Ha! Pengar är makt:-)


Snart ska jag ut och gå en runda. Nu är det ju snart läge för att inte svettas ihjäl bara man rör sig och då kan det bli riktigt skönt.


Maken och jag for till golfbanan idag. Det var ingen bra idé. Det var bautavarmt och makens golfspel lämnade övrigt att önska varpå han var skitförbannad ungefär 95 % av tiden. Då är det INTE kul att spela golf. Alldeles nyss frågade han om vi skulle ut en sväng igen nu ikväll. Är han galen eller? Jag är inte någon självplågare. Nej, låt oss titta på golf på tv istället. Det är mycket lugnare.


Haj svajs!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards