petrasperspektiv

Alla inlägg den 9 juli 2010

Av petrasperspektiv - 9 juli 2010 17:12

Oj oj oj vad skönt det var på stranden! Hemma på altanen var det jobbigt varmt. Ni vet så där att det till och med är jobbigt att andas. Så vi drog till stranden och där kunde man andas. Mucho nico!


Jag kan meddela att årets första dopp är avklarat. Vattnet var INTE varmt men det var skönt och avsvalkande på ett positivt sätt.


Sonen, dottern med kompis gick ner till Killebom medan maken och jag drog nitlotten som innebar handling. Fördelen var att det var svalt och skönt på Ica. Jag som brukar frysa häcken av mig därinne.

Vi tog en sväng bortom kyrkogården oxå och satte blommor på pappas grav. En dag för sent för det var igår som var hans födelsedag. Dålig dotter. Han skulle ha blivit 62. Ibland är livet för j-ligt...


Nu är det mat! Tjipp o hej!

Av petrasperspektiv - 9 juli 2010 10:45

Jag har fått en kommentar där jag uppmanas berätta vad jag sa till sonens kompis, O2, efter deras finalförlust. Han var ju rätt deppig och knäckt efter förlusten så jag går fram till honom och säger:

- Nej, du O2, nu går vi och letar upp en klen stackare och pryglar upp honom så vi blir av med våra aggressioner.

Då glömde O2 att vara deppig och började fnittra. Mission completed.


Jag bloggade inte igår heller! Vilken slarver jag har blivit. Den här gången lastar jag J och K och allt deras goda vin som dels gjorde att jag missade (och dissade) Nanne Grönvall, trots att jag ÄLSKAR henne, och dels var jag alldeles för yr i mössan för att kunna skriva något vettigt när jag kom hem. Så kan det gå i goda vänners lag. Trevligt var det i alla fall. Mycket trevligt!


Nu tror jag att det blir en liten runda till stranden. Vi stannar väl ett par timmar för sen blir vi sjukt rastlösa. En liten mathandling behöver hinnas med för det ser tomt ut i kylskåpet. Ikväll kommer familjen L och vi ska ta oss en tur på Killebom. Och ikväll ska vi verkligen gå ner:-)


By the way, gissa vad som väckte mig 06.00 imorse? Idag som alla andra dagar, alltså. Gissningar? Som ledtråd kan jag säga att det börjar på fågel och slutar på jävel. Jag kommer att lida av sömnbrist efter den här semestern...

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards