petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av petrasperspektiv - 4 juli 2010 21:20

Så har ännu en dag gått. En härlig sommardag. Jag stannade upp idag och konstaterade hur härligt allt är just nu. Vädret är kanon, familjen är ledig och vi hittar på saker tillsammans. Underbart!


Dagen började på fotbollscup. Sonen och hans lag skulle spela placeringsmatch. Det gick INTE så bra. Storstryk. Ja ja, shit happens.


På eftermiddagen packade vi väskorna och tog cyklarna ut till Tredenborg. Där låg vi en stund och filosoferade. Sonen, den galningen, badade. Han påstod att det var varmt men det tror jag vad jag vill om. Jag läste och så pratade jag med några av mina supermysiga elever som oxå var där och badade.


På tal om elever. En elev skrev till mig på facebook att hon hade drömt om mig. Jag undrade då om det var en mardröm. Så här svarade hon:


Haha nej da, så läskig är du inte (:
Men jag drömde om att jag & du red på den fåglen som finns på 20 lappar, tror den heter Nils.. Sen bara tyckte du att jag tog för mycket plats så du puttade ner mig och jag dog.. Medans du levde lyckligt i alla dina dagar.. Låter konstigt men vad ska jag göra åt det?! Och kanske var det en mardröm iallafall.. :s Tur att du verkligen inte är så OND i verkligheten (;
 
Ha ha ha, roligt tyckte jag:-)
Tillbaka till temat bad. Det är en sak jag måste göra klart en gång för alla. Folk går i och badar och när de kommer upp säger de att det var jättevarmt. En sak är fruktansvärt säkert och det är att det ALDRIG är jättevarmt i havet. Det kan vara mindre kallt eller skönt eller behagligt eller svalkande men det kan aldrig, aldrig, aldrig vara varmt! Förstått? Varmt är det i duschen, inte i havet.
Och eftersom jag bara badar när jag riskerar att dö av värmeslag behövde jag inte hoppa i idag heller för så varmt var det inte. Skönt.
Efter cykelutflykten grillade vi och nu var jag bara tvungen att kila in och skriva lite. Alldeles strax ska jag gå ut på altanen igen, tända fotogenlamporna, hälla upp ett glas vin och prata lite med maken. Det tycker jag är ett alldeles utmärkt sätt att tillbringa en söndagskväll på. Eller hur?
Ha en härlig kväll ni med. Särskilt du K, som läser min blogg och hänger med i det som händer! Roligt!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards