petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 september 2010

Av petrasperspektiv - 18 september 2010 17:08

Inatt blev det inte mycket sömn vill jag lova. Fattar ni hur läskigt det är att sova i en husvagn när det blåser full orkan ute? Väggarna är lövtunna och alla ljud hörs extremt tydligt och när bilderna av ett förtält som går sönder börjar bildas i huvudet då blir livet riktigt jobbigt, och väldigt sömnlöst. Både jag och barnen var skiträdda och vågade knappt sova. Den enda som sov ordentligt var Wille och han sov som en stock!


Det som impade mest på Wille var att jag kunde trolla en säng till ett bord med soffor till. Men smart som han är, måste vara efter mig, räknade han nästan ut hur det hela gick till. Han hade missat när jag gjorde för då var han iväg på toaletten.


Idag samlade sonen vuxenpoäng för han följde med lillkusinen på toaletten när han skulle göra nummer 2 och lillkusinen kan inte riktigt torka sig själv. Mycket moget av sonen måste jag säga, trots att han muttrade något om att frukosten förmodligen skulle komma upp igen;-)


Sonens lag vann idag igen, stort. Kul att titta på. Fast fasen vad det blåste. Jag saknade en mössa. Det är skillnaden mellan fotboll och hockey. När man ska på hockey vet man att det är kallt och klär sig därefter. När man ska på fotboll tror man aldrig att det ska bli så kallt som det sen blir och man har alltid för lite kläder på sig. Suck!


Efter matchen for jag och barnen till K-stad och shoppade. Det blev en halv garderob till sonen och en jacka till dottern. Tur det är lön snart;-)


Inatt sover vi hemma, trots att maken tycker vi är i vägen när han har killkompisarna här. No way jag tänker ligga i husvagnen en natt till med megaångest. Nej, då kör jag hellre ut imorgon och konstaterar att allt gått åt skogen...


Tjipp o hej!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards