petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 september 2010

Av petrasperspektiv - 4 september 2010 20:48

Nu har jag läst ut Theorins Blodläge. Den var riktigt bra. Läs den! Som vanligt i hans böcker är det mysterier blandat med andevärld och övernaturliga fenomen. En suverän blandning.


När jag lagt boken ifrån mig fick jag en släng av energi så jag gick snabbt igenom fyra kassar med kläder som dottern rensat bort från min och hennes garderob. Jag ville bara kolla att det inte fanns något där som dottern ansett vara förkastligt men som jag tycker är fint. Hade dottern varit hemma hade hon blivit galen men när katten är borta dansar ju råttorna på bordet så jag passade på att plocka tillbaka några grejer. Om jag inte skriver vilka kanske hon inte märker något;-)


Dottern är alltså i Bromölla och umgås med folk. Sonen är i Malmö hos morbror med familj. Maken sover. Och jag börjar bli rastlös men inte tillräckligt för att göra något vettigt. Så jag sitter kvar i soffan och tittar på Här är ditt liv med ena ögat. Funderar starkt på att gå ner och hämta upp den andra boken jag fått låna av svägerskan. Men det kräver ju en fysisk insats så jag måste ladda en stund till.



Av petrasperspektiv - 4 september 2010 14:26

Om man är en ordentlig flicka som inte ens drack upp det man hade med sig, städade lääääänge, offrade tumnageln på stearinbortgnuggning från golvet och la sig i hyfsad tid då förtjänar man inte att ha en djävulsk huvudvärk dagen efter. Bara så ni vet.


Dagen började med fotbollsmatch i Vä, som pojkarna för övrigt vann med 6-0. Bra jobbat! Innan matchen hann jag och M springa in på HM, prova varsin skitsnygg jacka, konstatera att de satt som de skulle, betala och ut. Allt det tog cirka 4 minuter. Behöver jag nämna att M tycker shopping är överskattat.


Nu ska jag lämna sonen vid tåget.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards