petrasperspektiv

Alla inlägg den 12 september 2010

Av petrasperspektiv - 12 september 2010 13:24

Det är så roligt när människor man känner lyckas med det de vill. Det gäller särskilt när elever (nya och gamla) når framgång på olika sätt. Idag ska jag bänka mig framför tv:n och se en "gammal" elev spela final i TV-pucken. Så himla roligt! Jag tänker tokheja på Småland, bara för Fabbes skull!


Helgen har tillbringats i Hällevik med familjen L. Den har varit lika fantastisk som det alltid är när vi umgås. Livet är så lätt liksom. Vi gör ingenting krångligare än det behöver vara. Vi äter och dricker gott. Vi pratar samma språk i många olika ämne men framför allt i barnuppfostarn. Därför blir livet enkelt när vi umgås. Vi behöver liksom aldrig tulla på egna regler för att de andra ungarna får ju...Vi käör redan samma regler och tvekar vi kring något så pratar vi om hur vi ska göra. Fungerar mucho bra!


Igår bänkade vi oss i vårt förtält och kollade på Zlatan. Slöseri med tid egentligen men det kunde man ju inte veta innan. I vilket fall som helst var det väldigt mysigt. Det regnade lite och vi hade ljus tända, vin i glasen och godasker på bordet. Värre kan man ha det...


Dottern var på inspark igår. Idag ligger hon och kompisen i soffan med kudde och täcke och kollar på film. De verkar ha haft kul!


Sonen är i ishallen och inviger sina nya skrillor. Måtte han inte växa ur dem i brådrasket. Skridskor är INTE det billigaste man kan köpa...


Nu ska jag ta en halvtimme på crosstrainern och försöka få bort helgens synder. Hej svejs!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards