petrasperspektiv

Alla inlägg under februari 2013

Av petrasperspektiv - 3 februari 2013 11:51

...har jag nu. Det är dags för en Stockholmstripp och konferens och den här gången åker jag själv. Ibland är det ju nödvändigt men jag måste ju säga att jag definitivt föredrar när jag har sällskap med mig. Dels vet jag att jag har någon att prata med och dels vet jag att jag inte är ensam om att vara tvungen att lösa problem om det uppstår såna. Idag ligger dessutom lite grann utanför min kontroll eftersom jag ska ta mig ut till Globen, själv, och där hitta till hotellet. Förmodligen blir det inga problem men just nu kan jag se framför mig hur jag yrar omkring och inte hittar rätt. När jag själv bokar ser jag alltid till att bo på ett hotell som ligger ett stenkast från Centralstationen. Inte helt dumt faktiskt.

Tänk vad bristen på kontroll kan ställa till det;-)


Nu ska jag äta lite, kolla över packningen och så ska dottern skjutsa mig till stationen. Jag vet att det inte är långt dit men det är så jädrans tradigt att dra en väska efter sig i snön och bära den är inget alternativ.


Ni som nu inte ska sitta på ett tåg hela dagen kan ju passa på att gå ut. Vilket götteväder!

Av petrasperspektiv - 2 februari 2013 21:47

...melodifestivalperioden alltså. Underbart! I flera veckor nu ska jag få njuta av detta spektakel. En sak som är kul är att det är få låtar som är bra första gången man hör dem. De flesta växer ju mer man hör dem. Därför är det inte helt rättvist att dissa dem direkt vid första lyssningen. (Ja, jag vet att jag dissade sista numret direkt idag men om ett nummer innehåller en som dansar ungefär som jag, helt omotoriskt, och dessutom sjunger falskt då får man dissa;). Petra regler:)

Dagen idag har innehållit sovmorgon, goefamiljefrukost, shopping med dottern, städning av nedervåning, packning inför morgondagen, matlagning och mello. En bra dag. Det som inte hanns med var hockeyn i Malmö där SIK kvitterar 19:58 i tredje perioden. Härligt! Tur jag inte var där för domarinsatsen idag var tydligen något i hästväg. Han hotade sonen med två månaders avstängning och då var det ändå en Malmöspelare som hade kallat sonecn för extremt fula ord som aldrig någonsin kommer att användas i denna blogg. Sonen upplyste bara domaren om vad Panterspelaren sagt. Jag tror vi måste börja filma matcherna så att vi har något vi faktiskt kan skicka till Svenska hockeyförbundet. Det MÅSTE bli skärpning och en kvalitetshöjning på domarsidan.

Nu lite Moreno och tystnaden.

Av petrasperspektiv - 1 februari 2013 21:31

Eftersom det är absolut förbjudet för mig att skryta om mina barn så gör ju inte jag det utan bara nämner i förbifarten att det finns en pojke som idag gjorde sin division 2-debut och gjorde det bra. Bara att få vara med är en ära och att få spela är en ännu större ära. Att han sen är inblandad i två mål är så suveränt makalöst roligt att man blir alldeles lycklig.

Tyvärr förlorade laget matchen och det är för tradigt när de var så på hugget och spelade bra! Bara att hoppas att det vänder i nästa match.

Fredag kväll utan ett glas rött. Suck. Livet som tonårsförälder. Vi ska vara i K-hamn klockan 2, inatt. Jaja, det är inte ofta dottern ber om skjuts och i och med detta behöver jag inte oroa mig för att hon ska åka med någon som inte kör lika bra som jag;)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards