petrasperspektiv

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av petrasperspektiv - 12 februari 2013 22:00

Det var sista gången jag försöker skriva inlägg på iPaden. Ett litet felspret med fingrarna och tjoff så åker inlägget iväg och tro inte att det är lättbortplockat från padddan. Icke. Ni måtte ju tro att jag blivit dum i huvudet med mina konstiga, avhuggna inlägg...


Men nu sitter jag vid en dator och det känns mycket bättre.


Idag har jag alltså börjat med medarbetarsamtal och det är så kul. Det är perfekt med en timme som är vikt till var och en och när vi bara fokuserar på den som sitter mittemot mig. Ett perfekt tillfälle att lära känna alla lite bättre.


Jag var hemma tio i fem och for runt som ett jehu och bytte om till springkläder. Klockan fem kom C och vi gav oss iväg. Idag var vi uppe i åttaminutersspring varvat med gång. Det gick jättebra! Det beror rätt mycket på att jag rutinerat fick C att prata mest när vi sprang. Perfekt. Hon pratar, jag blir distraherad och det känns som om tiden går snabbare. Rutinerat;-)


Väl hemma blev det dusch och oerhört avancerad matlagning i form av färdig lasagne. Underskattat och gott. Efter det satte jag mig i soffan för att titta på Brynäsmatchen och somnade så klart. Fast någon risk för att jag inte skulle somna igen finns  nog inte. Det känns som om jag ett ton grus i ögonen.


Imorgon fyller bästa sonen år! För sexton år sedan var jag redan inlagd på BB och de försökte få igång mig med gel och annat. Jag hade nämligen tjatat mig till "en vanlig förlossning" eftersom jag inte ville vara kvar så länge på sjukhuset med tanke på dottern som var hemma. Men sonen var inte så samarbetsvillig så trots alla möjliga insatser i form av gel, dropp och hål på hinnor hade han inga planer på att komma ut så till slut blev det snitt i alla fall. Jag försökte övertala doktorn om att fördröja ingreppet lite så att han skulle födas på alla hjärtans dag men det var ingen viktig prioritet så istället föddes han 23:37 den 13 februari. Mats Sundin fyller också år den 13 februari. Är det ödet?;-)


Nu är jag superdupertrött. Gonatt:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards