petrasperspektiv

Alla inlägg den 24 februari 2013

Av petrasperspektiv - 24 februari 2013 20:20

...var jag efter springrundan med C. Det toksnöade blötsnö och det kändes som om snön kom på tvären liksom. Mina mascaraprydda ögonfransar rör tydligen huden hela tiden och det i kombination med vädret ledde till att jag såg ut som någon som satt på mascaran med vänstran, i sömnen och definitivt utan spegel. Tur jag inte skulle in i någon affär på vägen hem;)

Nu är huset städat. I love it. Synd att man kan njuta av det så kort stund. Men jag har hittat grejen som till och med gör städning kul, för att inte tala om tvättsortering, och det är ljudbok i mobilen. Jag avslutade en idag och kickade raskt igång en ny. Den här gången Gideons ring. Superbra. Jag älskar Hammarbyserien. Att ligga ner och lyssna är inget alternativ för då somnar jag bums. Att plocka iordning, städa och tvätta är däremot perfekta sysslor. Den som uppfann ljudboken borde få ett pris;)

Jobb imorgon. Kul! Jag börjar med medarbetarsamtal. Riktigt roligt. Jag har fått en hint om att personen ifråga vill gå en runda under tiden så då blir det lite motion imorgon bitti. Vilket jobb jag har!

Ska man bli orolig om ens sextonåring sover nästan hela tiden eller är det normalt? Dottern gjorde aldrig det men sonen tränar ju rätt mycket hårdare. Just nu sover han som en stock på soffan och har så gjort i ett par timmar nu. Jag har försökt väcka honom ett par gånger men han är verkligen helt off. Äh, jag låter honom sova. Då är han kanske utsövd, för en gångs skull, imorgon bitti.

Av petrasperspektiv - 24 februari 2013 11:09

Oj, vad jag sov länge idag. Skönt! Nu har jag ätit tjockyoghurt med blåbär och druckit kaffe samtidigt som jag har uppdaterat mina kalendrar så att de är synkade. Jag försöker gå över till 2000-talskalender i iPhonen och paddan men jag KAN inte överge 1900-talspapperskalendern. Vi är liksom lite för tajta. Därför kör jag med både ock nu ett tag. Vi får väl se om jag kan acceptera nutiden tillräckligt för att släppa dåtiden. Men om jag inte gör det är det ju inte hela världen. Då har jag väl två kalendrar. Det passar mig som gillar struktur;)

Idag ska huset städas, tvätt ska tvättas, hokeymatch ska ses och så ska det springas. Utöver det är det nog dags att hantera den räliga räkningshögen som ligger i sekretären. Tänk att få behålla de pengarna, bara en månad. Det hade varit toppen!

Nu är det en vecka tills dottern kommer hem:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards