petrasperspektiv

Alla inlägg den 19 februari 2013

Av petrasperspektiv - 19 februari 2013 20:07

Idag tog jag mig tid att läsa. Jobblitteratur givetvis. I denna läsning fick jag så många idéer och tankar att jag tänkte fortsätta nu ikväll med att skriva ner lite för att strukturera vad som behöver förändras och förbättras. Jag tänkte vara lite mogen, för en gångs skull;), och acceptera att det inte är ett kortsiktigt arbete utan att det nog måste ske på lite längre sikt. Halleda. Man märker att jag snart är 43. Så mogen;-)


C och jag var ute och sprang idag. Vi trotsade snö till knäna och snorhala cykelbanor och gav oss ut. Jag kan berätta att vi sprang hela vägen från Valje, uppför heeeeela backen och ännu längre mot stan. Den sträckan känns rätt så kort och inte så uppbackig när man sitter i en bil. När man springer är det en sjukt lång backe. Men, vi gjorde det! Klapp på axeln på oss:-)


Dottern är i byn San Rafael nu. Jag fick ett mess i eftermiddags att de skulle gå och lägga sig. Hmm, det ska liksom till tonåringar för att kvickt som ögat ändra på dygnsrytmen och gå och lägga sig mitt på dagen;-). På torsdag ska vi nog Skypa. Längtar!


Sonen, den stackaren, var och spände tandställningen igår så idag är det ont som gäller. När dottern var med om samma sak levde hon på glass och yoggi. Sonen är faktiskt lite mer kreativ och kokade pastan rätt så länge idag så att den skulle slinka ner lättare. Lite hot dogs (också lättuggat) och pesto på det och vips hade han en

kanonmåltid:-).


Maken håller nog på att bli sjuk. Tydligen hade några stycken gått hem från hans jobb idag för att de var sjuka. Sympatisk och empatisk som jag är har jag redan talat om att jag sover i dotterns rum. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Just nu sover han som en stock i soffan och det har han gjort ett par timmar nu. Icke friskt. Hoppas det bara är som han är lite trött.



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards