petrasperspektiv

Alla inlägg den 23 februari 2013

Av petrasperspektiv - 23 februari 2013 16:13

Nu hamnade jag i soffan igen efter att ha varit på loppisrunda med J och ätit lite lunch med maken och det är lögn att komma upp härifrån. Jag har sovit en stund, supportat maken i fighten med tv:ns surroundsystem och nu skulle jag duscha. Men det går inte. Jag kan inte samla ihop tillräckligt med ork för att resa mig. Och nu börjar Brynäsmatchen och då kan jag ju inte duscha förrän i pausen;)

Inatt var det dramatik vill jag lova. Sonen med flickvän var på fest när telefonen ringer. Det är sonens kompis C som säger att det är lite bekymmer med sonen. En kort sekund trodde jag att sonen festat och blivit full men så var det inte. Nixelipix. Han hade nämligen fastnat med tungbandet i tandställningen så att en del av tandställningen borrats igenom tungbandet och nu fick de inte bort det. Sonen själv kunde inte prata. Det lät helt absurt och kompisen C är en skämtsam och skojig kille så jag visste inte om jag kunde tro på den här mycket märkliga historien. Men jodå, visst var det så. Det slutade med ett akutenbesök där läkare fick kallas in för att få rätt på eländet. Det var en stor lättnad när det var fixat och sonen kunde prata igen. Ja halleda, mycket ska man vara med om.

Nu återstår 14 min av första perioden. Bäst att börja samla energi för att resa mig upp:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards