petrasperspektiv

Alla inlägg den 27 april 2011

Av petrasperspektiv - 27 april 2011 17:44

...med huvudvärk. Suck. Kollegan M sa åt mig att sluta stressa. Hur då? Jag har en egen teori kring huvudvärken. Kan det vara så att det är kopplat till sockerintag? För i helgen har jag ätit alldeles för mycket godis och jag bara fick en idé om att det skulle kunna vara orsaken till skallebangen. Vad tror ni? Kan det vara så?


Idag har det varit möte på stadshuset hela dagen. Kommunalrådet H frågade mig om jag inte hade något hem när hon sprang på mig för typ femte gången samma dag. Jag kan ju säga att det är lugnare på stadshuset än hemma...


Idag pratade jag med maken. Ja givetvis på telefon, vi hinner inget annat;-). Då berättade han att kvällen är räddad för vi måste ta bort allt på nedervåningen som är i närheten av element och rör som går upp till övervåningen. Eeeehhhh, vi bor väldigt "compact" just nu. Det finns ingen plats att flytta undan någonting. Vetefasen hur vi ska lyckas. När han dessutom tillade att vi skulle lägga ut plast över grejer för det kunde spruta svart geggamoja när de kapade rören kände jag att psykbrytet var nära och huvudvärken tilltog i styrka. I såna här lägen är det INTE bra att ha en soffa som är fyra meter bred. Hur flyttar man den?


Jaja, först måste jag ta ut pengar och så hämta sonen från fotbollsträningen. Laga mat vare sig hinner eller orkar jag laga. Är barnen hungriga får det bli köpemat. Själv äter jag nån soppa eller nåt...Vägning imorgon.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards