petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 april 2011

Av petrasperspektiv - 7 april 2011 19:21

Berättade jag att frysen i källarn pajat och att maken fick tömma den häromkvällen? Jo, det gjorde jag nog. Grejen är att frysen fortfarande står kvar och jag muttrade lite över att jag tycker den sprider en viss odör, typ bajs. Maken var då hygglig och informerade mig om att det inte alls var bajslukt utan liklukt. Det luktar tydligen så när det legat ett tag. Jaja, vi kan olika saker och man lär sig något nytt varje dag. Det var min dagens kunskap.


Det var vägning idag. Minus 2 hekto. Ingen kan ju påstå att det rasar av mig... Det värsta är att fem dagar i London inte på något sätt kommer att vara gynnsamt för viktnedgång. Britter är väl knappast kända för att äta nyttigt. Fast å andra sidan har dottern och jag bestämt att vi ska åka minimalt med buss och tunnelbana. Vi ska gå istället för att se så mycket som möjligt. Riktiga turister:-)


Just nu har vi två tv-apparater i tv-rummet. Helt sjukt. Särskilt eftersom fjärrkontrollerna inte bara passar den tv den ska passa utan den andra också. Man måste liksom skyla med hela kroppen för att förhindra att båda apparaterna reagerar på samma kommando. Jag tror vi bör fara iväg i helgen och köpa ett väggfäste till den lilla tv:n så vi kan flytta in den i vårt sovrum istället.


Snickarbröderna vill ha ett möte på måndag för att bestämma renoveringsstart. Bara de inte vill skjuta på det. Då blir jag lite ledsen.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards