petrasperspektiv

Alla inlägg den 25 april 2011

Av petrasperspektiv - 25 april 2011 18:13

...I och jag är miljonärer utan att veta om det! Jag har sex Trisslotter vi ska skrapa men vi träffas ju aldrig! I, vad ska vi göra åt det? Fika någon dag?


Tänk om vi skulle vinna sjukt mycket pengar, vad skulle jag göra då? Inte sluta jobba i alla fall. Fy vad tradigt att inte ha ett jobb att gå till. Men, jag skulle kanske tagit ledigt lite oftare. Inte nödvändigtvis för att resa iväg utan för att bara vara. Det skulle jag behöva göra ibland men gör det aldrig.


Imorgon drar renoveringen igång. Det ska bli kul. Eller kul är kanske inte det rätta ordet. Spännande är bättre. Just nu ser det ut som om någon went bananas på övervåningen. Golvet är uppbrutet, väggarna avskalade, ingenting ser ut som det ska göra. Nu kan det bara bli bättre:-). Att det dessutom sker när jag är på jobbet är riktigt bra!


Idag har jag, maken och J spelat golf. Vädret var suveränt. Det var inte golfspelet men man kan ju inte få allt;-). En del slag var riktigt snygga och med tanke på att det var årets första niohålsrunda är jag nöjd. Jag träffade i alla fall varje gång och jag slår sjukt rakt. Inte långt men rakt. Det är bra. Man behöver sällan leta efter mina bollar.


Nu ska jag dammsuga. Nedervåningen är smutsig för alla folk springer in med skorna. Jävla ofog säger jag! De kan i alla fall fråga om det är okej...

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards