petrasperspektiv

Alla inlägg den 8 april 2011

Av petrasperspektiv - 8 april 2011 19:08

Fredag. I lööööööve fredagar. Vi äter tillsammans, vi sitter och pratar länge vid matbordet och sedan slänger vi oss gemensamt i soffan. Just nu tittar dottern på tv i sin iPhone, maken tittar på golfen från inatt, jag bloggar och sonen passar på att spela bandy inomhus eftersom vi inte längre är rädda om golven. Vi ska ju renovera. Så gemensamma aktiviteter är det inte mycket med men vi befinner oss i alla fall i samma hus och när jag dukat fram gottebrickan kommer alla att samlas;-). Strategi:-)


Idag plockade jag med dotterns hjälp fram kläder till morgondagens klassfest. Jag är inte mycket för att styla mig upp till tänderna och kjol/klänning har jag ju typ jämnt så imorgon blir det svarta chinos och vit cool blus-poncho. jag jobbar just nu med att låta bli att fara iväg och köpa nya skor. Få se om jag klarar det imorgon med;-). Förresten kan jag berätta att jag kom i ett par svarta chinos jag inte kunnat komma i på vääääldigt länge. That´s good!


Sista penicillinpillret är svalt. Måtte nu inte skiten komma tillbaka. Tänk att inte kunna ta en öl när man är i London...


Nähä, maken nonchalerar faktumet att kaffet är klart så jag får väl hämta det. Hmmm, har jag förresten berättat att samma make tömde diskmaskinen klockan 05:20 imorse? Jag vill bara påpeka att jag låg och sov typ tre meter bort och att min make inte ens kan föra ner skeden i filen utan att väsnas. När han hade tömt halva, och hunnit väcka mig, kom han på att han var uppe alldeles för tidigt så då gick han och la sig på soffan och sov en stund till. Ja, vad kan man säga? Inget mer än att hämnden är ljuv och att jag och dottern ska ta 06:00-tåget på torsdag. Hehe:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards