petrasperspektiv

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av petrasperspektiv - 19 januari 2011 20:23

I den ordning kan man sammanfatta min dag. Mest har det varit snor. Harrejisses med snor en stackars näsa kan producera;-)


I förmiddags var det möte. Jag gillar de där mötena. Faktiskt. För mitt i allt allvar bryter vi ibland ut i rejäla gapflabb. Nu är ju kanske inte alla fullt så oseriösa men en del av oss;-). Eller, oseriös kan man ju knappast kalla mig. Jag är ju superseriös när det gäller mitt jobb MEN jag är verkligen övertygad om att ett antal gapflabb om dagen förlänger livet. Skratt bryter många isar. Sen kan det ju också vara så att folk tittar på en som om man vore helt av banan och galen när man skrattar. Så var det på fiket där jag och mina rektorskollegor åt lunch och jobbade. Ett gäng gubbar där trodde nog vi var helt rubbade när vi skrattade som värst. Men, det är vi inte och vi fick ihop en helt suverän planering:-)


Sedan fortsatte jag att skratta i ishallen för där är ett helt underbart gäng föräldrar som man ALDRIG har tråkigt med. Tänk att vi ska till Tjeckien tillsammans snart. Så himla kul!


Nu lagar jag soppa som jag och barnen ska äta till middag. Jag vet att det är sent men vad gör man? Jag skulle ju i och för sig kunna äta en brädbit så mycket smak jag känner nu men soppa känns lite trevligare.


Dottern ska ha prov på Antiken imorgon och nu sitter hon fyra meter från mig och läser högt...Suck. Dessutom står tv:n på på full volym. Hur fasen kan hon koncentrera sig? I och för sig kan hon det mesta så hon kan säkert det med.


Nu tycker jag att sonen kan komma hem så jag har någon att diskutera matchen med:-)


Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards