petrasperspektiv

Alla inlägg den 1 januari 2011

Av petrasperspektiv - 1 januari 2011 17:43

Maken och jag skulle gå en promenad men det blev inget av det. Halt är en riktig underdrift. Det gick verkligen inte att gå normalt. Enda sättet att ta sig fram var att hasa fram och det är ju inte riktigt mitt sätt att motionsgå så vi hasade oss runt kvarteret och sedan in igen. Jag hoppas verkligen att man tänker grusa gatorna i vår lilla stad nu för om jag tycker det här är besvärligt vad tycker då de gamla stackarna? Det finns ju inte en chans att de överhuvudtaget kan gå ut i detta hala elände.


Imorgon hade jag velat köra till Ikea men med tanke på våra framtida reseplaner finns det inte riktigt plats i budgeten för ett Ikea-besök. Tyvärr. Men det är klart att man måste ju offra något om man vill resa...tyvärr igen.


Nu är jag kaffesugen.


Av petrasperspektiv - 1 januari 2011 13:00

Nytt år. Jag gillar det. Det är liksom något särskilt med ett nytt orört år framför sig. Vad vill då jag med det här året? Jag vill:

1. Komma tillbaka till den vikt jag hade innan jag slutade röka.

2. Börja med yoga eller meditation, lära mig att coola ner lite alltså.

3. Göra massor av roliga saker som att resa och umgås med vänner.

4. Försöka leva i nuet och njuta av varje dag.

5. Försöka att inte ta åt mig när folk gör eller säger saker som sårar. Jag är alldeles för blödig och naiv och behöver tuffa till mig lite.


Verkar inte detta vara rätt så bra saker att ta tag i? Det tycker i alla fall jag. Den svåraste punkten är femman för den vet jag inte riktigt hur jag ska hantera... Hur gör man för att inte ta åt sig även om man vet att den andra har fel eller bara är avundsjuk? Inte vet jag men jag ska jobba på att ta reda på det under året.  


Gårdagskvällen var suveränt trevlig! Jisses så mycket god mat och dryck. För er som har VV-koll kan jag berätta att jag åt cirka 60-65 pp igår. Hmmm, och då undvek jag ändå chokladen ganska bra. Suck. Jag måste ut och gå en lååååång runda.


Men, innan jag gör det läser jag vidare i den suveräna boken jag håller på med just nu, I grunden utan skuld av Viveca Sten. Riktigt, riktigt bra.



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards