petrasperspektiv

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av petrasperspektiv - 9 januari 2011 19:57

Jag får munsår när jag är stressad. Gissa om jag har munsår nu? Japp! Har jag varit ledig och borde vara helt ostressad? Japp. Har vi börjat diskutera flytt kontra renovering på allvar? Japp. Är min familj helt oense? Japp. Där har ni svaret på varför jag just nu har ett fetemunsår. Varför kunde inte huseländet legat i stan? Varför kan inte hela familjen jubla över samma sak och vara så där överdrivet trevligt Disney-överens?


Jaja, en sak är i alla fall bra just nu och det är att jag börjat röja så smått här hemma. Vår hall är faktiskt inte så liten när man plockat bort en sisådär tretton jackor. Har jag sagt att vi förmodligen kan förse ett mindre land med kläder? Det kan vi. Jag har separationsångest när det gäller 1. kläder 2. böcker. Vi har för mycket av båda varorna.


Jag och dottern (mest dottern) la ut lite möbler på Blocket och vips så var två av dem sålda. Det är snabba business;-).


Imorgon börjar jag jobba efter en dryg veckas ledighet. Det är skönt och oskönt. Jag gillar att jobba men jag gillar inte när dygnets timmar inte räcker och så brukar det bli rätt snabbt. Vetifasen vad jag ska göra åt det. Om någon har något smart att komma med tar jag tacksamt emot tipsen!


Igår firade vi jul i Bara. Sent men mycket trevligt. Vi åt ingen julmat utan blev bjudna på den mest fantastiska kycklingpestolasagne jag nånsin ens varit i närheten av. Bra jobbat brorsan! M hade bakat en supergod kladdkaka som vi krönte middagen med. Mums! Det var en händelserik lördagskväll med vinstänk, blod och trill i trappen men för att veta mer om det får ni läsa här: anniejohansen.devote.se


Imorgon ska jag köpa broddar. Snälla påminn mig om det. Jag lider brist på friskluft.


Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards